Termeni si conditii

Termeni generali de utilizare ai siteului:
Siteul loxodonta.ro este un site in limba romana, gratuit, site de felicitari caruiua i se aplica Termenii si Conditiile de utilizare cum urmeaza. Daca va in registrati pe loxodonta.ro beneficiati gratuit de toate serviciile siteului. In momentul in care va logati pe site cu username-ul si parola individuale, sunteti de acord cu acesti termeni de utilizare ai siteului, indiferent de pagina vizitata a siteului sau de actiunea intreprinsa cu ajutorul siteului si acceptati posibilitatea ca pe viitor acesti termeni sa se modifice. Loxodonta.ro nu va fi considerat responsabil de orice incalcare a acestor Termeni si Conditii. In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti Termeni si Contitii sunteti rugati sa nu va inregistrati pe site si sa nu ii folositi serviciile. In cazul in care nu sunteti de acord cu modificarile Termenilor si Conditiilor sunteti rugat sa va anulati contul de loxodonta.ro. Copierea, reproducerea, vanzarea, utilizarea comerciala sub orice forma sauorice alt tip de trensfer a oricarei parti din site-ul loxodonta.ro este strict interzisa. Loxodonta.ro isi rezerva dreptul de a completa/modifica acesti Termeni si Conditii de cate ori crede ca este necesar.

Date personale:
In profilul vostru de pe loxodonta.ro puteti introduce niste date personale precum numele, prenumele, data nasterii, etc. loxodonta.ro isi rezerva dreptul de a anula contul dumneavoastra in cazul in care aceste date contin cuvnte obscene sau cu inteles ofensator. Prin crearea unui cont pe loxodonta.ro , utilizatorii isi manifesta acordul de a primi notificari din partea siteului cu privire la serviciile siteului, materiale din partea unor terte companii, inclusiv siteuri partenere. Loxodonta.ro nu isi asuma nici o raspundere pentru continutul siteurilor partenere. Loxodonta.ro isi rezerva dreptul de a desfiinta, fara aviz prealabil, conturile si accesul membrilor care incalca Termenii de Utilizare ai site-ului, conform cu acest document.

Utilizarea continutului:
Continutul siteului loxodonta.ro poate fi folosit in scopuri exclusiv personale. Orice utilizare in scopuri comerciale se poate face doar cu acordul scris si expres al loxodonta.ro.

Drepturile utilizatorilor:
Utilizarea datelor cu caracter personal de catre site este reglementata de catre legea nr.677/2001.