Categorii mesaj: Anotimpuri ; Sarbatori ;

Sufletul tau sa vibreze in armonie si pace, iubirea sa te primeasca in bratele-i pline de caldura si duiosie, iar norocul sa te urmeze oriunde...<br>Anul ce a venit sa te ajute sa descoperi minunea unei vieti implinite...<br>LA MULTI ANI!
Sufletul tau sa vibreze in armonie si pace, iubirea sa te primeasca in bratele-i pline de caldura si duiosie, iar norocul sa te urmeze oriunde...
Anul ce a venit sa te ajute sa descoperi minunea unei vieti implinite...
LA MULTI ANI!

Mai multe mesaje (Anotimpuri, Sarbatori)

Doar tu ma faci sa iubesc frigul, caci bratele tale ma incalzesc, ma faci sa iubesc intunericul, caci din el se desprinde chipul tau, ma faci sa iubesc singuratatea, insa acea singuratate in doi, care iti umple intreg sufletul!
Citeste mai mult


Bucuria si magia acestui anotimp sa fie cu tine tot anul! O iarna cu multa dragoste!
Citeste mai mult


Imi place iarna langa tine, imi place scartaitul zapezii sub bocanc, imi place cortina de fulgi de nea ce ne acopera pasii...
Citeste mai mult


Printre fulgi de nea imaginari m-am strecurat aseara la tine in casuta, sa-ti las un dar simbolic acolo in ghetuta, dar te-am vazut dormind si atunci ti-am lasat un pupic dulce pe obraz.
Citeste mai mult


Sa ninga frumos, poveste de iarna Tot ce e bun peste noi sa astearna, Va fie Craciunul bogat luminos Si anul cel nou, mai curat, mai voios!
Citeste mai mult


Sufletul tau sa vibreze in armonie si pace, iubirea sa te primeasca in bratele-i pline de caldura si duiosie, iar norocul sa te urmeze oriunde...Anul ce a venit sa te ajute sa descoperi minunea unei vieti implinite...LA MULTI ANI!
Citeste mai mult