Cele mai noi mesaje

Lumina rasarita din mormantul Mantuitorului Iisus Hristos,in noaptea Sfanta a Invierii Sale sa va aduca bucurie duhovniceasca, multa credinta,nadejde,dragoste si pace in suflet. Hristos a inviat!!!
Citeste mai mult


Hristos a inviat!!! Un inger alb pe o lalea va treceazi prin casa ta si iti va spune bland, soptit: "PASTE FERICIT"!!!
Citeste mai mult


Fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa-ti calauzeasca pasii, sa iti aduca sanatate si fericire care sa dainuie vesnic in preajma ta! Un Paste fericit alaturi de cei dragi!
Citeste mai mult


Eu mi-am creat o lume in care ne iubim si tu ma stii, ma vrei, ma ai, iar eu, eu te privesc si nu-mi ajunge, te simt si nu ma satur te am si te mai vreau.}}{{
Citeste mai mult


Tocmai am primit prognoza meteo pentru concediul tau: va fi predominant distractiva, cu averse de zambete si pe alocuri aventuri neastepate. Sunt sanse minime de plictiseala! Sper ca toate previziunile sa se implineasca! Vacanta placuta!
Citeste mai mult


Concediu placut! Sa te intorci zambitoare, relaxata si foarte...bronzata!
Citeste mai mult


Va dorim ca razele soarelui sa va lumineze bolul cu bile negre si sa le transforme in bile albe, valurile marii izbind mereu malul sa va aduca aminte de tenacitatea si dorinta noastra de a progresa, iar templele vizitate sa va duca cu gandul la cele doua pietre de temelie ale credintei: iertare si intelegere! Va asteptam…
Citeste mai mult


Mai e putin si intri in concediu! Sa ai parte de mult soare, vreme frumoasa, calatorii placute si amintiri de neuitat!
Citeste mai mult


Si ca floarea noului an implinit sa se adauge cu bucurii la buchetul de pana acum, eu iti urez un dulce La multi ani!.
Citeste mai mult


Iti doresc o ora de liniste, o zi de pace, o saptamana de soare, un an de iubire, un veac de sanatate si un mileniu de bani.
Citeste mai mult


Sa ai cea mai frumoasa tomana din viata ta! Dragostea sa iti incalzeasca sufletul ca o vapaie, iar soarele cald sa iti lumineze privirea
Citeste mai mult


Cine imi inveseleste ziua mereu? Cine imi aduce din nou zambetul pe buze? Personajul meu de basm preferat! Adica TU!
Citeste mai mult


Cu ocazia zilei tale de nastere, noi iti dorim ce e mai bun in lumea asta! Sa cresti mare, sanatos si sa fi fericit alaturi de parintii tai dragi!
Citeste mai mult


Sunt un cub de gheata, si vreau sa-mi gasesc adapost intre buzele tale. Sa alunec pe piept, pe buric si cand ajung jos...ooooops!....M-am topit !
Citeste mai mult


Adori trupul meu dulce, iti place cand buzele noastre se ating, esti in 9-lea cer cand simti in tine picaturile mele... sunt acelasi eu: JACK DANIELS!
Citeste mai mult