O femeie a slabit 70 de kilograme dupa ce a eliminat patru alimente din dieta sa

Oricine merita sa se simta confortabil in propria piele si sa se simta bine atunci cand se priveste in oglinda. Traim intr-o lume cu standarde de frumusete destul de stricte si nerealiste, iar multe persoane au trait pe consecintele pe propria piele la un moment dat.

Cand colegii fiului ei au ras de ea ca este prea grasa, o mama din Australia a decis sa ia niste masuri. In varsta de 37 de ani si cantarind 130 de kilograme, Casey Gemmell a decis sa faca cateva schimbari in legatura cu stilul ei de viata. Orele petrecute in sala de sport si eliminarea a patru alimente din dieta ei, au ajutat-o sa faca progrese semnificative. Dupa patru ani de efort, corpul lui Casey arata cu totul diferit.

Totul a inceput cand Casey a decis sa incerce o aplicatie numita „alergator de 5 kilometri”. „Aplicatia promitea ca, in doar opt saptamani, transforma pe cineva dintr-o catastrofa intr-o persoana care poate alerga cinci kilometri pe zi”, povesteste australianca.

Dar sportul nu este singurul aspect al pierderii in greutate. Casey a luat, de asemenea, decizia de a face unele schimbari majore in dieta sa. Femeia a scos definitiv din alimentasie branza, pastele, painea si sucurile. Toate aceste alimente sunt bogate in carbohidrati, zahar si sare.

Desi a fost dificil sa se adapteze la noul regim, rezultatele au inceput sa apara chiar dupa primele luni de dieta. Reusea sa iasa mai usor din masina, nu mai avea nevoie de prelungiri ale centurii de siguranta in avion si se putea incadra in ceea ce ea considera „haine normale pentru oameni”.

Primii pasi au fost cei mai grei, iar Cassey recunoaste ca la inceput si-a pastrat cu greu motivatia de a merge la sala de sport in fiecare zi.

Acum, Casey alearga in aer liber de trei sau patru ori pe saptamana si merge la sala de sport de cinci ori pe saptamana. In ciuda faptului ca a slabit, Casey Gemmell si-a pastrat motivatia si nu renunta la stilul de viata sanatos.