Ce este masajul Lomi Lomi si la ce te poate ajuta

In ziua de azi ai sansa sa testezi numeroase tipuri de masaje, cu scopul de a-ti decongestiona durerile musculare, dar si de a te relaxa. Mai jos iti explicam ce este masajul Lomi Lomi!

Citeste si: 5 beneficii ale masajului corporal.

Ai auzit de Lomi Lomi? Ei bine, este una dintre cele mai vechi forme de masaj din lume. Lomi Lomi a fost practicat de indigenii polinezieni din Hawaii. Acolo, Lomi Lomi e la loc de cinste, iar tehnicile de masaj sunt trasmise din cele mai vechi timpuri. Se spune ca Lomi Lomi reprezinta atingerea divina. O atingere care vizeaza atat corpul, cat si inima.

Ce presupune Lomi Lomi?

O sedinta de masaj Lomi Lomi incepe prin tacere. Printr-un moment de pace. Printr-o conexiune intre terapeut si client. Printr-o rugaciune. E bine sa stii ca niciun masaj nu seamana cu celalalt. Lomi Lomi e mereu diferit. Miscarile sunt curgaatoare, ample, ca un val. Terapeutul poate executa miscarile de masaj cu ambele maini in zone diferite ale corpului clientului. O mana pe spate si una pe sold. Rezultatul? O relaxare mai profunda si mai rapida.

Ce beneficii are masajul Lomi Lomi?

Lomi Lomi stimuleaza totodata circulatia sanguina si ajuta organismul sa se detoxifieze, dar stabileste  si un flux limfatic mai bun. Durerile la nivelul intregului organism sunt eliminate, organismul se va revitaliza si isi va instala o senzatie de pace si bunastare. Masajul Lomi Lomi este recomandat pentru durerile de ceafa, de umeri si de spate. El face minuni in cazul migrenelor si a insomniilor, dar si atunci cand te confrunti cu depresii, traumatisme si lipsa de incredere in sine.