Cum afli daca se mai gandeste la fosta

Sunteti la inceputul relatiei si te intrebi daca el se mai gandeste la fosta sa partenera. Fie ca a fost parasit, fie ca el este cel care a incheiat relatia, exista cateva semne care arata daca el inca mai are sentimente pentru fosta, ca pentru el relatia nu s-a incheiat.

  • E prieten cu ea pe retelele sociale

Ok, au ramas prieteni si poate de aceea necesitatea unei relatii amiabile pe Facebook. Ce nu este insa normal este ca el sa comenteze si sa aprecieze postarile fostei sale prietene. De ce ar vrea sa vada ce se intampla in viata ei, daca nu ar avea inca sentimente pentru ea.

  • Are poze cu ea prin casa

Nu e nicio problema daca iubitul tau e o fire sentimentala si are cateva poze cu fost lui prietena prin casa. Problema este daca pozele sunt relativ ascunse, de parca le-ar vrea doar pentru ochii sai.

  • Tine legatura cu prietenii comuni

In cazul unei despartiri, prietenii comuni se cam impart, fiecare isi alege tabara, a lui sau a ei. Daca actualul tau iubit inca tine legatura cu toti prietenii pe care i-a avut in comun cu fosta, ceva nu este in regula. Probabil ca vrea sa fie la curent cu starea fostei si poate isi doreste o impacare.

  • Vorbeste despre ea

Bineinteles ca e normal ca, ocazional sa aduca aminte despre fosta lui iubita, dar nu este normal ca acest lucru sa se intample foarte des. Daca aduce aminte de anumite evenimente si da de inteles ca ar fi trebuit sa faca lucrurile diferit inseamna ca are multe regrete si inca nu si-a rezolvat toate problemele cu fosta.

  • Pastreaza mesajele ei

De ce ar mai tine mesajele de la ea, daca nu ar vrea sa le reciteasca? Daca relatia s-a incheiat, el trebuie sa lase trecutul in urma.