Cinci semne ca nu trebuie sa-i dai papucii

Cand vine vorba de relatii, nu exista sfaturi sigure. Fiecare relatie este diferita, fiecare situatie este diferita.

Nimeni nu e cu adevarat calificat pentru a da sfaturi despre relatia ta. Nici prietenii, nici colegii, nici membrii familiei nu pot da sfaturi. Chiar sunt cele mai neindicate persoane care sa iti dea sfaturi.

Din fericire, exista cateva semne la care poti sa fii atent cand vine vorba de relatia ta. Aceste semne pot fi relevante pentru a continua sau nu relatia. Nu ignora aceste semne!

  • Nu prea va certati

Aici nu ne referim la certurile legate de cina de diseara, la ce film urmeaza sa mergeti sau cine a lasat lumina aprinsa la baie. Daca nu exista certuri serioase legate de relatia voastra, de principii inseamna ca relatia voastra poate continua.

  • Partenerul de viata te sprijina

Una dintre cele mai grave probleme dintr-o relatie este lipsa sprijinului intre cei doi parteneri. Daca ai gasit pe cineva care te sustine, indiferent de situatie, poate nu ar trebui sa-i dai papucii asa de repede.

  • Ati construit ceva puternic

Indiferent daca ati construit o familie, o afacere sau o casa, trebuie sa iei in considerare faptul un lucru atat de puternic, ridicat doar de voi doi inseamna ca faceti o echipa formidabila. Rar gasesti un om cu care poti sa construiesti, cu care poti sa faci o echipa, cu care sa fii compatibil.

  • Aveti o chimie speciala

Plictiseala nu este o problema pentru voi, dar totusi tu te gandesti la despartire. Rutina si plictiseala sunt cele mai frecvente motive pentru o despartire. Ar trebui sa te bucuri ca nu ai probleme de acest gen.

  • Esti mai puternica alaturi de partenerul tau

Inainte sa termini aceasta relatie, poate ar trebui sa te gandesti cum te simti cand esti alaturi de partenerului tau. Doua persoane aflate intr-o relatie sanatoasa sunt mai puternici impreuna decat sunt separat. Daca simti ca tu si partenerul tau puteti realiza orice, atunci despartirea nu este cea mai buna solutie.