Ce inseamna daca visezi ca te insala

Visele neplacute te pot afecta emotional. Poti ramane cu gustul amar al unui vis urat chiar si dupa ce te trezesti. Probabil ca ai avut cel putun vis in care sotul sau partenerul de viata te insela.

Chiar daca stii ca e doar un vis, e greu sa respingi sentimentele care te incarca dupa un cosmar ca asta.

Desi nu crezi, acest tip de vise sunt destul de comune si nu inseamna neaparat ca partenerul de viata te insala. Ce inseamna daca visezi ca te insala?

S-ar putea sa rupi o promisiune pe care ti-ai facut-o tie

Inselatul este despre pierderea increderii, de incalcare a unei promisiuni. Inselatul este minciuna. Cand ai un astfel de vis intreaba-te daca te minti singura, daca ai incalcat o promisiune.

Te simti neglijata

Daca simti ca partenerul de viata nu petrece suficient timp cu tine, fie ca e la munca, fie ca alege sa stea mai mult cu prietenii e posibil sa te simti inselata, ca asteptarile tale sunt inselate.

Nu ai incredere in tine

S-ar putea sa te temi ca nu faci lucrul corect si sa simti ca iti inseli propriile asteptari de la tine.

Treci printr-o perioada de schimbare

Cu totii ne mai schimba parerile de-a lungul timpului. S-ar putea sa treci printr-o astfel de perioada. in care schimbi ideile vechi pe idei noi. Subconstientul tau reactioneaza prin astfel de vise.

Ti-e teama ca vei fi inselata

E cea mai simpla motivatie pentru un astfel de vis. In adancul tau te temi de acest moment, ca vei fi inselata. Chiar daca ai incredere in partenerul de viata, astfel de vise vor mai aparea din cand in cand. Cand se mai intampla asta, vorbeste cu partenerul tau. S-ar putea sa dormi mai bine.