Familia lui Michael Schumacher, dezvaluiri ingrijoratare despre starea de sanatate a fostului pilot

La mai bine de trei ani de la accidentul pe care l-a suferit la schi, starea de sanatate a lui Michael Schumacher este in continuare grava. Atat apropiatii cat si avocatul familiei Schumacher au dezvaluit ca fostul sportiv se afla in continuare in coma, iar sansele lui de recuperare sunt foarte mici.

 „Michael Schumacher nu poate merge si nu se poate ridica nici macar cu ajutorul specialistilor care il monitorizeaza”, a dezvaluit avocatul.

Damm a facut aceste declaratii in contextul unui proces intentat impotriva unei publicatii germane, care a sustinut ca Schumacher poate merge singur, dezmintind aceste zvonuri.

„Din pacate, este in coma, se lupta cu ultimele puteri pentru viata lui, dar nu credem ca mai are prea multe sanse. Toti cei dragi il viziteaza zilnic, este foarte dureros ce se intampla”, a declarat un membru al familiei Schumacher in cadrul procesului.

Sabine Kehmas, managerul fostului pilot de F1, a refuzat sa comenteze aceste informatii, precizand ca nu va exista o actualizare oficiala privind starea de sanatate a lui Schumacher.

Recent, publicatia spaniola „Las 2 Orillas” a scris ca Michael Schumacher cantareste in prezent doar 45 de kilograme si masoara 1,60 metri, cu 14 centimetri mai putin decat masura in mod normal, nu poate vorbi si respira artificial doar cu ajutorul specialistilor care il asista zi si noapte la resedinta familiei din Gland – in apropierea Lacului Geneva din Elvetia.

Reamintim ca fostul pilot de Formula 1 a suferit in decembrie 2013 un accident la schi, in statiunea franceza Meribel, cand s-a dezechilibrat si s-a lovit cu capul de o piatra. A reusit sa supravietuiasca datorita faptului ca pura casca de protectie. Imediat dupa accident, Schumacher a intrat intr-o coma indusa medical timp de sase luni. Din septembrie 2014, germanul se recupereaza la resedinta familiei din Elvetia.