Detaliul emotionant despre pantofii Printesei Charlotte purtati in Polonia

Kate Middleton este cunoscuta pentru abilitatea ei de a-si recicla vechile haine si, totodata, tine sa aduca un omagiu vechilor traditii regale prin felul in care isi imbraca copiii.

Zilele trecute, Printesa Charlotte a purtat o rochie cu imprimeu floral in culorile steagului Poloniei, in semn de recunostinta pentru tara gazda. Insa un alt amanunt din tinuta printesei a atras atentia. Este vorba despre pantofii rosii, care au o valoare sentimentala inestimabila pentru familia regala.

Pantofii pe care Charlotte i-a incaltat la Varsovia sunt aceiasi pe care i-a purtat si Printul Harry in anul 1986.

Dupa mai bine de 30 de ani, pantofii rosii arata la fel de bine . Harry a fost fotografiat purtand acesti pantofi pe cand avea doar doi ani, fix cat are si Charlotte in prezent.

 

Reciclarea hainelor Printilor William si Harry nu este o noutate pentru Kate. Printul George a purtat costumele vechi ale tatalui lui in mai multe randuri, precum si replici ale acestora.  Spre exemplu, la botezul lui Charlotte, George a purtat o tinuta aproape identica cu cea din 1984 a tatalui sau, cand William l-a cunoscut pe Harry, fratele sau mai mic.

Si anul trecut, in calatoria familiei regale in Canada, Charlotte a purtat puloverul pe care George l-a putat in ziua in care ea s-a nascut.