De ce s-a despartit Antonia de primul ei sot, Vincenzo

Unul dintre cele mai mediatizate divorturi din Romania este cel dintre frumoasa cantareata Antonia si Vincenzo Castellano.

Pentru prima oara, Vincenzo a decis sa vorbeasca despre motivul ce a dus la ruperea relatiei de Antonia, femeia cu care s-a iubit timp de sase ani si cu care o fetita, Maya.

Vincenzo a povestit unui ziar monden cum a cunoscut-o pe Antonia si cum a fost cucerit de frumusetea ei.

“Nu a fost dragoste la prima vedere, insa am fost cucerit de frumusetea ei. Pe atunci nu era cantareata, isi dorea sa ajunga. Imi arata diverse inregistrari cu ea, care erau la stadiu de amator.” – a declarat Vincenzo.

Desi presa a insinuat ca Alex Velea ar fi fost cel care ar fi dus la ruperea relatiei dintre Antonia si Vincenzo, acesta din urma doreste sa clarifice ca nu este cazul.

“Cand ea a inceput sa se vada cu Velea, noi nu mai eram impreuna de vreo 4-5 luni. Distanta a facut ca relatia noastra sa se raceasca. Ea nu m-a inselat, eu n-am inselat-o. Ba chiar, m-a sunat si m-a anuntat ca are o relatie cu baiatul ala. Velea nu are nici o vina. Iar cine a zis ca Antonia i-a spart casa, se pripeste. Poate nici relatia lui cu fosta sotie nu mai functiona. ”

Despre o posibila impacare cu Antonia, Vincenzo a fost destul de transant “Nu! Asa ceva este exclus. Am iubit-o, si acum mai tin la ea, dar nu. Este adevarat ca Antonia este o femeie perfecta. Este foarte frumoasa si, in plus, este mama copilului meu si asa va ramane pentru totdeauna. Sunt mandru de ea ca a reusit sa-si faca o familie, ca mai are doi copii, ca are o relatie serioasa si ca nu a insirat barbatii. Atunci, m-ar fi facut de rusine. Sa stii ca Antonia are un suflet foarte bun si a suferit in viata. Nu a avut o copilarie fericita.”

Antonia, pe numele ei complet Antonia Clara Iacobescu este cantareata si fotomodel. Aceasta a fost lansata pe piata muzicala din Romania de producatorul Tom Boxer.