Zodiile care incep anul 2017 „cu stangul”

Cu toate ca 2017 va fi un an favorabil pentru ei, nu se poate spune acelasi lucru si despre inceputul Anului Nou. Patru din cele 12 zodii ale horoscopului vor intampina obstacole in primele zile ale anului viitor. Afla daca te numeri printre ghinionisti:

Taur

Astrologii sustin ca atat in casa iubirii, cat si in cea a familie, ghinionul isi face loc pentru o perioada scurta de timp in vietile Taurilor. Din fericire, acest lucru nu va dura prea mult. Mai exact, este vorba doar despre primele trei zile din 2017, apoi planetele se vor alinia frumos, iar Taurii vor avea un an excelent.

Balanta

Noaptea dintre ani este un prilej de bucurie pentru toata lumea, insa nu si pentru nativii din zodia Balanta. Fie ca este vorba despre un accident vestimentar sau de o cearta cu o persoana importanta, astrele nu s-au aliniat pentru ei. Din fericire, aceasta perioada nefasta va dura doar cateva zile.

Capricorn

Acorda atentie sanatatii si nu sari peste analizele uzuale. Incearca sa ai o dieta echilibrata si bea ceaiuri din plante medicinale, daca nu vrei sa ai parte de probleme neplacute in noaptea dintre ani.

Sagetator

Ghinionul este si companionul Sagetatorilor la inceputul 2017. Acesti nativi vor fi neindreptatiti, asa ca ar fi indicat sa confrunte aceasta situatie, chiar daca vor fi afectati. Din fericire, lucrurile vor intra in normal de pe 5 ianuarie.