Femeia Fantastica a zodiacului

Se presupune ca Femeia Fantastica nu exista, ea este doar un personaj din benzi desenate sau filme. Intre zodii gasim o femeie cu adevarat fantastica, zodia Fecioara.

Nativele acestei zodii sunt analitice, precisesi te poti baza pe ele oricand si la orice ora.

Curajoasa Fecioara este ambitioasa si i se potriveste titulatura de amazoana zodiacului. Desi este neinfricata asemenea Femeii Fantastice, este blanda si incearca sa aiba grija de toata lumea.

Din pacate, se supara si se infurie din te miri ce, de parca este sfarsitul lumii. Organizata,  Fecioara vrea ca totul sa mearga mereu conform planului. Pentru ea nu exista abateri sau lucruri neasteptate.

Practice si dominante nu pot cadea in capcanele pe care le arunca viata. Dupa opinia sa, ceea ce face si ceea ce gandeste este mereu corect, nu are cum sa fie gresit. Are moralul unui invingator, nu se poate gandi niciodata ca ar putea esua in ceea ce iti propune.

Fecioara este zodia care uraste compromisul. Pentru ea este ceva rusinos si degradant.

Din punct de vedere fizic, Fecioara este de o frumusete deosebita, aparent rece sau severa. Pe masura ce o cunosti, ajungi sa o stimezi si sa o adori.

Detaliile sunt totul pentru Femeia Fantastica a zodiacului. Pana si modul in care se imbraca este elegant, dar detaliat.

Fecioara nu se va indeparta niciodata de ceea ce crede ca o defineste. Ca orice eroina, nu vorbeste despre ea, e extrem de sensibila si blanda.