De ce un Sagetator este cel mai bun prieten pe care il poti avea

Semnele de Foc sunt cu adevarat speciale. Iata de ce ai nevoie de un prieten in zodia Sagetator, un semn de foc.

Un Sagetator este un vanator – cauta cunoasterea, adoratia, dar mai ales distractia. Semnele de foc urasc plictiseala, asa ca un Sagetator in viata ta este bun semn ca nu vei lipsi de la nicio petrecere buna.

De ce e bine sa te imprietenesti cu un Sagetator

Nu te plictisesti niciodata cu un Sagetator

Un Sagetator va dansa, va canta, va spune glume, va face orice pentru raspandi energia pozitiva pe care o simte. Te va binedispune imediat daca esti intr-o pasa mai proasta.

Sagetatorul este un om al actiunii

Aceasta zodie nu se plictiseste niciodata pentru ca nu sta niciodata degeaba. Cauta mereu sa fie ocupat. Daca vei avea nevoie de ceva, un Sagetator va fi primul care iti va sari in ajutor.

Sagetatorul imprastie optimismul

Daca iti era teama de o epidemie de optimism, nu trebuie sa stai in preajma unui Sagetator. Debordeaza de buna dispozitie si va contagia pe oricine are nevoie de optimism.

Un Sagetator iti va spune verde-n fata orice adevar, oricat de dureros ar fi

Un prieten adevarat nu te va minti niciodata, iar un Sagetator nu va evita sa iti spuna chiar si cel mai dureros adevar. E direct si sincer, asa cum trebuie sa fie un Sagetator.

Sagetatorul te impinge sa-si depasesti limitele

Se stie ca Sagetatorii iubesc sa calatoreasca. Curiozitatea lor este infectioasa, te va face sa descoperi lumea, sa devii mai deschis si mai intelegator.

Un Sagetator iti testeaza rabdarea

Cel mai neplacut aspect al unui Sagetator este faptul ca nu traieste in prezent, ci in viitor, deci are tendinta de a uita. Partea buna este ca astfel, iti va testa rabdarea si intelegerea, deci vei deveni un om mai bun.