Cinci zodii de femei capabile sa desparta orice cuplu

Exista femei in fata carora barbatii pur si simplu nu pot rezista. Din pacate, le pica in plasa chiar si barbati care se afla deja intr-o relatie, iar aceste native nu ezita sa ii seduca. Iata in ce zodii sunt femeile care sunt capabile sa desparta chiar si cele mai solide cupluri:

Berbec

Femeia Berbec flirteaza asa cum respira, motiv pentru care sunt sanse mari sa se transforme dintr-o cunostinta in amanta. In plus, este si foarte ambitioasa, iar atunci cand se simte atrasa de un barbat nu mai tine cont daca acesta se afla intr-o relatie stabila sau chiar este casatorit. Femeia Berbec va face orice pentru a cuceri barbatul pe care il vrea.

Gemeni

Si nativa Gemeni intra in clasamentul femeilor care sunt o amenintare chiar si pentru cele mai sudate cupluri. Este extrem de inventiva, iar atunci cand isi doreste ceva, va obtine, fara sa se gandeasca la consecinte. Nu te baza pe femeia nascuta in aceasta zodie care iti spune ca intre ea si partenerul tau este doar o simpla relatie de prietenie!

Scorpion

Nimeni nu poate rezista in fata farmecelor femeii nascute in zodia Scorpion. Este atat de inventiva incat orice plan de cucerire ii iese „ca la carte”. Este genul de femeie capabila sa desparta orice cuplu, insa nu din orgoliu sau doar pentru ca poate.  Nu, nu este o Jolene, ci doar o femeie sensibila in fata iubirii. Este constienta ca iubirea adevarata nu vine decat o singura data in viata si nu are de gand sa fie spectatoarea propriei ratari pe plan emotional.

Sagetator

Nativa din zodia Sagetator este o adevarata cuceritoare. Ii place jocul seductiei, ii place sa tachineze, sa jongleze cu sentimentele barbatilor, sa incite. De aceea, nici nu are vreun motiv sa nu isi testeze puterea de seductie chiar si pe barbati mai in varsta si cu obligatii.

Varsator

Femeii Varsator ii place sa fie admirata de barbati, chiar daca se intampla ca acestia sa fie casatoriti. In afara de acest moft, nativa din zodia Varsator este foarte senzuala, se pliaza pe dorintele barbatilor si stie cum sa ii incite. Simte ca iubirea ei are multe de oferit si nu ezita sa „fure” barbati din familiile pe care si le-au cladit.