Cele mai sensibile femei din zodiac

Cu totii avem o coarda sensibila, insa patru din cele 12 zodii  au aceasta latura mai dezvoltata decat oricine. Iata care sunt cele mai sensibile femei din horoscop:

Rac

Fara doar si poate, nativele din zodia Rac sunt sensibilele zodiacului. Sunt foarte marcate de tot raul care se intampla in jurul loc, uneori incep sa planga chiar si cand aud de necazurile unui necunoscut sau aud de o stire trista din presa. De asemenea, femeile Rac devin extrem de sensibile atunci cand cineva le pune la indoiala cuvantul sau incearca sa le minta.

Balanta

Desi nu ofera aceasta impresie la inceput, femeile din zodia Balanta sunt foarte sensibile. Sufera mult atunci cand gelozia pune stapanire pe ele, iar atunci cand partenerii de cuplu le dau motive de indoiala, aceste native se inchid in ele si nu mai vorbesc cu nimeni. O Balanta nu isi va destainui framantarile decat in momentul in care decide sa puna capat relatiei in care se afla.

Varsator

Femeile nascute in zodia Varsator se numara printre cele mai sensibile dintre toate reprezentantele semnelor zodiacale. Desi de cele mai multe ori vor sa lase impresia ca nu le pasa de parerea celor din jur, lucrurile stau exact invers. Cu cat se simt mai apropiati de persoana care i-a ranit, cu atat se vor simti mai afectate. Aceste native adora sa viseze cu ochii deschisi si se supara ori de cate ori cineva incearca sa le aduca la realitate sau cand cineva le cere prea multe detalii despre viata lor personala.

Pesti

Femeile din zodia Pesti ar trebui sa primeasca o diploma la capitolul sensibilitate. Sunt afectate atunci cand nu sunt lasate sa isi spuna parerea si, de asemenea, aceste native sunt firi suspicioase si mereu au impresia ca celalalt a vrut sa spuna cu totul altceva. De asemenea, pun la suflet si neimplinirile din viata, insa spre deosebire de barbati, femeile din aceasta zodie sunt mai luptatoare.