Barbatul Leu in dragoste – intrebari si raspunsuri

Zodia Leu e plina de contraste. La suprafata Leul este increzator si chiar agresiv. Puternic, carismatic si fara frica, Leul pare ca vrea sa conduca pe toata lumea, sa se afirme si sa fie centrul atentiei.

  • Leul inseala?

In general, nu, dar e importanta si experienta de viata a fiecarui individ.

  • Cum stiu daca Leul este sufletul meu pereche?

Relatiile sunt complexe, dar anumite semne sunt predispuse a fi compatibile. Barbatul Leu poate fi sufletul pereche pentru Berbec, Gemeni, Balanta sau Sagetator.

  • Cum fac un Leu sa se indragosteasca?

Nu o sa gasesti doi Lei identici. Cheia dragostea este sa intelegi Leul si sa ii captezi atentia. Leul prefera femeile feminine, elegante, fermecatoare care ii lasa lui centrul atentiei. Trateaza-l ca pe un rege si te va face regina lui.

  • Cum pastrez un Leu?

Leul iubeste femeia cu care se poate mandri, cu care se poate lauda in public. Fie ca esti frumoasa, sofisticata, inteligenta, ai simtul umorului sau doar crezi ca Leul de langa tine e cel mai fascinant barbat de pe Pamant trebuie sa arati aceste calitati cand esti la bratul lui. Nu te va indeparta daca esti in stare sa imparti centrul atentiei cu el.

  • Cum inteleg un Leu?

Leul are trasaturi de personalitate unice. Trebuie sa stii sa-i apreciezi veselia, idealismul, hotararea, ambitia si generozitate, dar si sa uiti de defectele lui, posesivitatea, orgoliul, ingamfarea sau narcisismul.

  • Cum stiu daca ma iubeste un Leu?

Barbatul Leu nu e prea subtil cand vine vorba de dragoste. Va dori ca toata lumea sa stie ca iubeste. Te va coplesi cu declaratii si dovezi de iubire. Exista sanse mici ca un barbat Leu sa fie mai rezervat, dar il va da de gol posesivitatea si gelozia. Poti incerca sa flirtezi cu alti barbati in fata lui. Veo observa imediat daca il deranjeaza sau nu.

  • Cat de loial este Leul?

Leul este un partener de viata foarte loial si stabil. In cazul in care nu primeste atentia si dedicarea de care are nevoie va incepe sa se simta neglijat si nu va trece mult pana va incepe sa caute pe cineva care sa il aprecieze asa cum isi doreste el.