Visele noastre

Visele noastre

Oamenii au nevoie de vise asa cum au nevoie de hrana. Intr- un fel visele sunt hrana sufletului... fara ele sufletul ar fi mai sarac si mai trist.

Asa cum visam toti color sau incolor, albastru, verde, roz, portocaliu sau curcubeu...

Visele noatre sunt arma secreta de a patrunde dincolo de realitate.

Intr- o lume care se misca prea repede, cum tii in frau visele tale?

Ai grija! in jur sunt hoti de vise.

Oameni care dau buzna si iti pateaza visele uni in culori si apoi nu ti mai plac.Ei trebuie tinuti cat mai departe de visele tale..

Pastreaza- ti visele cat mai mult in forma pe care o preferi, urmeaza-le , da-le contur si lupta-te pentru conturarea lor..Puterea de a visa este unul din putinele daruri cu care am fost inzestrati ,noi oamenii.

Multi cred ca visul este manifestarea dorintelor noastre ascunse....a subconstientului care ziua sta incorsetat si doar noaptea se elibereaza, facand ravagii in mintea sufletul si trupul nostru.

Sunt vise din care nu mai vrei sa te trezesti..pentru ca totul e asa cald si moale in visul tau ca o perna din camera de duminica a bunicii care miroase a flori de levantica.ai vrea sa ramai ca un copil rasfatat leganat de visul tau la nesfarsit.

Visul e cel care-ti tine de urat cand esti singur , trist , parasit sau cu prea mult dor.cel care a uitat sa viseze sau mai rau le ignora acela se numeste un suflet pierdut

Visele sunt dragute , trecatoare ,efemere. visam azi diferit de ieri  si maine visam altceva, ne mai intoarcem si la visele de demult acordand sufletul la noi situatii , adaptand , modeland , pictand.

In orice caz nu uita sa -ti urmezi si sa pastrezi visele, nu lasa hotii de vise in preajma ta, fara vise te ratacesti , te irosesti si aduni suferinta in sufletul tau.

Da-ti voie si viseaza! Prinde aripi , zboara deasupra norilor,si de la inaltimea vislui tau aduna in suflet numai minuni de vise.