Ultima frunza a toamnei

Ultima frunza a toamnei...

 Un semn sigur al trecerii timpului; Privesc aceasta frunza singuratica.In urma cu o luna, acest artar era plin de frunze aramii , azi in urma ploilor si a vantului a mai ramas o singura frunza ca un semn ca acolo a fost candva o coroana intreaga.

Frunza batuta de vant, frunza galbena uscata , udata cu stropi reci de ploaie, de toamna.Si sta asa singuratica si ne aminteste de zilele au trecut..

N- as spune ca toamna aduce doar tristete, aduce si nostalgie. Toate anotimpurile au frumusetea lor dar toamna poate sa te surprinda oferindu-ti o zi de primavara autentica cu copaci infloriti tarziu in septembrie, cu o zi torida de vara si chiar cu o zi de iarna autentica daca vrea. cu un semn poate sa inzapezeasca drumul la inceputul lui noiembrie.

Ati observat ca anotimpurile friguroasse te fac sa-ti doresti apropierea de ceilalti? Ca asteptam sarbatorile  sa le petrecem impreuna cu familia, sa stam in jurul unui brad sau langa camin sa ne incalzeasca un foc vesel.

Pentru azi iti mai spun atat: incearca o conexiune cu tine!Stai intr-un loc linistit .Asculta cum cad frunzele, cum adie vantul, priveste veveritele cum aduna nuci, pasarile cum fac dare nesfarsite pe cerul plumburiu.

Umple-ti plamanii cu aer curat, nu te gandi la nimic din ce te preocupa ieri, doar priveste si simte...

Simte linistea oferita de acest anonimp....