Ganduri printre alte randuri

Ganduri printre alte randuri...

Este despre cum incep povestile dar mai ales despre cum se termina,,,
Este despre cum dai pret timpului tau...
Modul in care ne petrecem timpul este mai important decat modul in care cheltuim banii , zicea un invatat . A da valoare timpului tau , a te inconjura de oameni de calitate care sa aiba cea mai importanta calitate , aceea de a fi "Om",face ca timpul sa se scurga aducand pretiozitate clipei si chiar daca lasa amintiri sa fie de natura sa-ti aduca un zambet pe fata!
Timpul ce trece , trece pentru totdeauna ! O parte din timp o petrecem cazand in reflectii inutile , cautand sa schimbam ceea ce deja s-a intamplat uitand ca prezentul e ceea ce conteaza si ca timpul nu ne asteapta .
Fiecare zi ce trece iti aduce experiente noi, oameni , fapte , locuri care te imbogatesc sufleteste sau dimpotriva ..
Cu totii stabilim relatii in functie de starea de spirit de moment .
Ce sunt prieteniile in fond daca nu acel prilej in care iti dezvalui sufletul ,cand nu te intereseaza decat ce simte celalalt daca e sanatos si fericit si nu te intereseaza cat s-a schimat fizic si ce averi a dobandit ?
Ce sunt prieteniile daca nu ai sentimentul ca ai gasit :"un acasa "
Ce valoare are o imbratisare in care te simti ca-ntr-un accelerator de particule si cat valoreaza comunicarea nonverbala atunci cand ochii vorbesc fara a fi capabili sa minta .
Ce valoare are grija impartasita , sa stii ca esti grija cuiva si sa i raspunzi cu aceeasi grija pentru ca iti pasa . 
Cat valoreaza sentimentul de apartenenta reciproca ...
Cat valoreaza convenientele..a nu mai face actiuni ce trebuie bifate in agenda .
Cum iti manifesti emotiile liber in felul ca daca vrei sa razi, razi , daca vrei sa ti descarci sufletul prin plans sa o faci fara sfiala ca vei fi judecat ...
Cum e sa vorbesti doar despre ce iubesti , nu despre vecini , colegi , oameni ce au reusit sau esuat in preajma ta . 
Cum e sa taci si sa vorbeasca tacerea pe acorduri de toamna ..
Cum e sa vorbesti de iubirea sinonima cu increderea . 
Dupa modelul " minciuna are picioare scurte oamenii duplicitari care fac "jocuri " la doua sau mai multe capete se trezesc singuri intrebandu se :" de ce ?"raspunsul este pentru ca a oscila te duce in deriva , ca lipsa de verticalitate te doboara !
Cum e sa vorbesti despre sentimente impartasite cu sinceritate , despre incurajari venite cand le astepti , despre goluri din suflet umplute la intamplare ..
Cum e sa vorbesti doar cuvinte - necuvinte , niste zgomote rasunatoare ,care-ti invadeaza timpanele ca o fuga ,,
Si este despre cum iti dai seama ca vine o zi cand sufletul ce ti a stat la indemana si-ti astepta deciziile s-a hotarat sa plece , si -a luat jucariile /aminitirile/sperantele/nefericirile si a plecat intr-un loc de liniste si confort sentimental , pentru ca nedecis fiind ai oscilat intre "a primi" si "a primi", ai zburat , ai cules dar n ai semanat si aprofundat .
Ironia e ca oferim celor ce nu au nevoie si primim de unde ne asteptam mai putin !
Toate aceste ganduri printre randuri sunt despre cum te -ai simtit si tu macar intr-unul din cazuri si te vei gandi la tot ce nu ai trait la timp !