Camarile sufletului

Camarile sufletului

Viata omului este un sir nesfarsit de camere.Primim in camerele sufletului oameni. Locuim cu ei un timp, ne influenteaza viata si destinul.

Dar sunt alegerile noastre. Deschidem ferestre spre bine , pace, impacare. Nu lasa camerele sufletului goale...stabileste ce conteaza cu adevarat,elimina ce este negativ si daunator.

Indrazneste sa fii fericit!Prin fiecare experienta devii mai bogat si mai intelept. Nu lasa lucrurile sa se petreaca intamplator chiar daca se mai intampla si bine..Vointa ta sa fie in toate.Sa fii convins ca ai luat tu decizia fie ea si rea...daca asa se dovedeste.. Din experientele mai putin fericite inveti cele mai adevarate lectii de viata, care nu ar trebui sa se mai repete.Depoziteaza in camarile sufletului tau::unde de bucurie, parfum de fericire, mireasma de nu ma uita .Eticheteaza sentimentele crescator pune pe rafturi doar bucurii si alunga cat poti tristetile. Lasa intr-un colt un pic de egoism sa te rasfeti in linistea sufletului tau.Pastreaza camarile sufletului curate.Nu primi oameni care nu s-au descaltat de obiceiuri proaste,. Pe parcursul calatoriei in labirintul vietii cand treci intr-o alta camera ia cu tine amintirile frumoase si tot ce te face sa zambesti la amintirea lor...Alege cu sufletul si cu mintea pe cine pastrezi si pe cine alungi din camera ta preferata.

Invata sa te iubesti mai mult !