3 trucuri simple pentru a preveni imbatranirea mainilor

Stii cum se spune – piele mainilor si a gatului spune cu adevarat ce varsta ai, asa ca iata cateva trucuri simple si eficiente pentru a preveni imbratranirea prematura a mainilor!

Citeste si: 4 pasi pentru picioare fine.

Pielea mainilor este tot timpul expusa la factori care pot accelera procesul de imbratranire – substantele din detergenti, razele ultraviolete, vantul, frigul etc pot fi motive serioase pentru care pielea mainilor tale poate suferi.

Iata ce poti sa faci pentru a preveni imbatranirea mainilor si pentru a avea mereu o piele catifelata si cu aspect tanar:

  1. Foloseste intotdeauna manusi de protectie. Treburile casnice – de la spalatul vaselor si pana la gradinarit, trebuie facute folosind manusi de protectie. Detergentii si murdaria care intra in contact cu pielea usuca si irita tesutul.
  2. Crema de maini trebuie sa fie indispensabila. Crema joaca un rol extrem de important atat in mentinerea hidratarii, cat si in prevenirea imbatranirii premature a pielii mainilor. Este indicat sa aplici cel putin o data pe zi o crema de maini, explica Adina Cepoi, trainer Jessica Romania.
  3. Incearca tratamente profesionale pentru maini. Spa-urile si saloanele de infrumusetare ofera ritualuri de ingrijire pentru maini, care presupun aplicarea de produse, inclusiv masti, cu rol in antiaging.