Si-a regasit inelul de logodna dupa 13 ani, intr-un loc neasteptat

Mary Grams, o batrana in varsta de 84 de ani din Canada, si-a pierdut inelul de logodna in urma cu mai bine de un deceniu, in timp ce smulgea buruienile din gradina.

Dupa indelungi cautari, femeia care primise inelul in 1951, cu un an inainte de casatoria cu sotul ei Norman, se resemnase cu gandul ca nu il mai va gasi niciodata, insa norocul i-a suras dupa mai bine de un deceniu.

 „L-am cautat in genunchi peste tot, dar nu l-am mai gasit. Nu i-am spus sotului meu ce s-a intamplat si l-am inlocuit cu unul asemanator pentru ca eram sigura ca se va supara pe mine daca ii spun adevarul”, povesteste femeia.

13 ani mai tarziu, batrana a avut marea bucurie de a regasi bijuteria in gradina adus la suprafata de… un morcov! Familia lui Mary Grams are o ferma in Alberta, Canada, iar intr-o seara cand nora ei s-a dus sa culeaga niste legume din gradina pentru cina, nu mica i-a fost mirarea sa gaseasca inelul prin mijlocul caruia crescuse un morcov.

Cand nora i-a aratat inelul incadrat pe morcov, Mary a crezut prima data ca este o gluma, apoi si-a dat seama ca era bijuteria mult cautata.

„Este al meu! O sa il port pentru ca inca imi vine pe deget!”, a spus ea bucuroasa.

Inelul a ramas in tot acest timp in pamantul din gradina casei, iar dupa 13 ani, din intamplare, un morcov a crescut in jurul lui.

Din pacate, sotul lui Mary a murit in urma cu cinci ani, la scurt timp dupa aniversarea a 60 de ani de casatorie, insa femeia spune ca este fericita ca a gasit bijuteria care ii aminteste de Norman si ca va continua sa o poarte.