Si-a dus copilul la scoala si mers sa ia micul dejun intr-un restaurant. Atunci a vazut un pusti car

Marie Vargas, din New York, a intrat intr-o dimineata intr-un restaurant, pentru a lua micul dejun. Femeia tocmai ce isi dusese copilul la scoala. In timp ce statea la o masa si isi savura cafeaua, Marie a vazut un baietel de varsta apropiata cu fiul ei, care manca singur intr-un colt al localului. Pentru ca nu i s-a parut normal sa vada un copil atat de mic singur intr-un restaurant, a intrat in vorba cu el si a publicat apoi intreaga intamplare pe Facebook. Povestea a devenit virala pe internet si a impresionat o lume intreaga.

Iata ce a scris Marie pe contul ei de socializare:

Statea la o masa si manca. ERA SINGUR. L-am intrebat daca pot sa stau cu el, sa ii tin companie si a zis da. Mi-a spus ca il cheama Jason si ca dupa ce isi termina micul dejun se duce la scoala.

Ca parinte, stiu cat de agitata e viata, cate avem de facut, cat de mult alergam de dimineata pana seara. Muncim, incercam sa facem totul pentru familiile noastre, sa avem grija si de casa, iar uneori uitam de lucrurile cu adevarat importante.

Suntem atat de ocupati sa rezolvam toate aceste probleme, incat nu ne mai dam seama ca ei au nevoie, in primul rand, de prezenta noastra, nu de haine de firma, nu de jucarii scumpe. Copiii vor doar sa petreaca timp cu parintii lor si sa se distreze impreuna. Atat.

VA ROG SA NU UITATI ASTA! NICIUN LUCRU PE CARE IL CUMPARATI COPIILOR VOSTRI NU ECHIVALEAZA TIMPUL PE CARE L-ATI PUTEA PETRECE CU EI!!!

Dragul meu Jason, sper ca te-ai bucurat de prezenta mea si ca o sa ai o zi minunata azi, la scoala!”.

Postarea lui Marie de pe Facebook a fost distribuita de 55.989 de persoane si a strans peste 140.000 de reactii.