Dupa mai multe sarcini pierdute nu se astepta ca sotul ei sa se poarte asa

O femeie a povestit pe internet cum ea si sotul ei au ajuns sa aiba un copil dupa ce au pierdut 3 sarcini si cum le-a schimbat venirea copilului intreaga viata.

“Dupa trei sarcini pierdut, la a patra stateam ca pe ace. Eram atenti la orice zgomot in abdomen, orice durere de cap, de stomac. De fiecare data ne pregateam pentru ce e mai rau. Au fost cele mai lungi 9 luni din viata mea. Imi aduc aminte ca ieri, prima oara cand il tineam in brate. Asteptasem de foarte mult timp acest moment. Am plans de fericire.

Lucrurile n-au fost usoare, desi ma asteptam ca viata in trei sa fie perfecta. Sotul meu se speria de ideea ca ar putea sa-i faca rau copilului, de parca ar fi fost din sticla, deci nu ma ajuta deloc. Asa ca eu am ajuns sa fac totul si sa adun frustrari. Casnicia noastra era pe butuci.

La cinci luni de la nasterea fiului nostru am aflat ca sunt iar insarcinata. Aceasta veste a venit intr-un moment nu prea fericit al vietii noastre. Eu voiam sa imi parasesc sotul, desi eram emotionata de venirea pe lume a celui de-al doilea bebelus. Ma gandeam cum va arata viitorul meu ca mama singura cu doi copii.

A doua sarcina a fost una cu probleme. Cu doua saptamani inainte de termen mi s-a facut o cezariana de urgenta. Tot ce era legat de casnicia mea, toate problemele au inceput sa-mi para atat de mici. Sotul meu parca s-a trezit. A preluat initiativa si mi-a fost alaturi.

Totul s-a schimbat cand intr-o seara, cei doi copii plangeau de mama focului si simteam ca am ajuns la capatul puterilor, am simtit o mana pe umar si l-am auzit pe sotul meu intrebandu-ma daca poate sa ma ajute cu ceva.

Amandoi ne-am schimbat, am crescut si am devenit mai putin egoisti. Relatia noastra s-a intarit. Nu cred ca noi am fi crescut atat de mult daca nu aveam cei doi copii. Sunt atat de binecuvantata.”