Au adoptat o fetita gasita intr-o cutie de pantofi. Cand a ajuns in noua casa si a vazut ceasul din

In urma cu multi ani, o fetita de doar o luna a fost abandonata intr-o gara din China, intr-o cutie de pantofi.  Era singura, infasurata intr-o haina albastra, iar oamenii treceau pe langa ea incercand sa o ignore.

Din fericire, un om cu suflet a ridicat-o din cutie si a dus-o la un orfelinat.

Intre timp, Chuck si Kim Walker, doi soti din America, simteau ca familia lor nu este completa. Cei doi aveau deja un baietel si iti pierdusera al doilea copil la nastere. La inceputul anilor 2000 adoptase o fetita, dar acum isi doreau sa mai adopte inca un copil.

Auzise de  fetita din China abandonata intr-o cutie de pantofi si, impresionati de povestea ei, s-au decis sa o adapte. Copila implinise deja un an.

Abia acum incepe incredibila poveste de viata a unei fetite din China, o fetita cu un talent incredibil, asa cum aveau sa descopere parintii sai adoptivi.

Dupa ce au adus-o acasa, in Statele Unite, pe micuta McKenzie, Chuck si Kim au avut parte de o surpriza neasteptata. Si-au dat seama aproape imediat ca fetita are un talent deosebit.

„Cand a intrat pentru prima oara in casa noastra, s-a apropiat de ceasul din hol, a ascultat melodia si apoi a inceput sa imite sunetele”, povestesc americanii.

Acum, in varsta de 9 ani, McKenzie a participat deja la mai multe concursuri muzicale, unde a primit numeroase premii. Iata cum canta fetita: