Conform unor studii recente, forma sanilor este in stransa legatura cu personalitatea femeii. Sexologul italian Piero Lorenzoni considera ca sanii denota caracterul femeii. Acesta…


Ce spune forma sanilor despre personalitatea femeii

Adaugat de Smith in 25 Noiembrie 2011

forma sanilor despre personalitatea femeiiConform unor studii recente, forma sanilor este in stransa legatura cu personalitatea femeii.

Sexologul italian Piero Lorenzoni considera ca sanii denota caracterul femeii. Acesta a creat un fel de horoscop al sanilor, impartindu-i pe categorii.

1. O femeie care are sanii mari si rotunzi are caracteristicile mamei perfecte. Acesteia ii place sa manance, vrea sa fie alintata si admirata si adora sexul.

2. Sanii proeminenti si ridicati sunt caracteristici femeilor pline de viata, sociabile si amuzante. Acestea isi doresc sa aiba trai echilibrat.

3. Femeia cu sanii ovali este inteligenta, dar romantica. De asemenea, este fidela si adora relatiile stabile si lungi.

4. Sanii rotunzi si fermi se intalnesc la femeile care adora sexul. Acestea sunt extrem de erotice si vor sa fie alintate.

5. Femeia cu sanii apropiati si mici are foarte multa incredere in sine, se concentreaza pe cariera si nu este prea interesata de sex.

6. Femeile cu sanii mici si cu sfarcuri ridicate este amuzanta si entuziasmata. Aceste femei sunt foarte inteligente si sunt ideale ca partenere pentru relatiile lungi.

7. Femeia cu sanii mici si lasati adora aventurile si ii place sa experimenteze cand vine vorba de sex.

Sursa: a1.ro

Alte articole despre:

dragoste, sani, mici si cu sfarcuri ridicate, mari si rotunzi, proeminenti si ridicati, rotunzi si fermi


Comenteaza acest articol:
Numele tau
Emailul tau
Comentariul tau
Cod captcha

CELE MAI CITITE ARTICOLE:
ARTICOLE ALEATOARE: