Cele mai bune spatii de lucru pentru freelanceri

Sunt freelancer si lucrez de oriunde! Asta este deviza celor care-si poarta birourile dupa ei, sub forma unui laptop, mereu in cautarea unei cafele bune si-a unei conexiuni rapide. Am aflat care sunt cele mai bune locuri de lucrat pentru freelancerii din Bucuresti.  

Din ce in ce mai multe companii accepta ca angajatii lor sa nu-si mai petreaca timpul supusi rigorilor unui program si unui birou, intelegand ca este mai ieftin (pentru companie) si mai productiv (pentru angajat) sa lucreze de acasa sau din locuri alernative. Din ce in ce mai multi prefera antreprenoriatul sau riscurile unei vieti de „freelancer”, lucrand pentru mai multi clienti pe diferite proiecte si administrandu-si singuri timpul de lucru si resursele. Senzatia de libertate si faptul ca nu esti constrans de sefi, regulamente interioare si intrarea pe baza de cartela intr-o cladire de birouri compenseaza veniturile mai nesigure. Daca pana acum cativa ani cei care lucrau pe cont propriu o faceau de acasa, plimbandu-se cu laptopul, in pijama, intre sufragerie si bucatarie, acum tot mai multi prefera varianta lucratului in oras. Fie in cafenele, fie in spatii special amenajate lucrului in comun (hub-urile). Am stat de vorba cu mai multi freelanceri din industriile creative si am aflat care sunt cele mai avantajoase hub-uri.

IMPACT HUB
O adevarata comunitate unde poti gasi spatiu de lucru, incubatoare pentru afaceri start-up, programe de finantare prin crowdfunding, spatii de evenimente si conferinte. Preturile pentru coworking variaza de la 60 lei/ zi la abonamente intre 170 si 800 lei/ luna.
(Str. Halelor, et 2 si 3, zona Unirii)

Impact Hub Bucuresti

CONNECT HUB
Spatiu de coworking si evenimente pentru antreprenori, care ofera nu doar un birou pentru realizarea activitatile de zi cu zi, ci si sprijin si resurse pentru evolutie, prin programe de suport. Preturi 40 lei/ zi sau abonamente lunare de la 340 la 580 lei/ luna.
(Bd. Dacia, nr. 99)

TechHUB
Un hub global, cu spatii in mai multe orase ale lumii, in parteneriat cu Google. Un birou in aria de coworking, de unde poate lucra o persoana sau o echipa mica, costa intre 95 si 150 de euro/ persoana/ luna (fara TVA). Exista si varianta unui membership anual in valoare de 700 euro/ persoana (fara TVA).
(Str. Nicolae Filipescu, nr. 39-41, et 1)